Formación de recursos humanos, tesis dirigidas
2021 Estudio de Mercado de las Cervezas Artesanales en México, Universidad de las Américas, Puebla, Departamento de Ingeniería Química, Alimentos y Ambiental, Junio 2021,
Congresos Internacionales
2021 Development of an apple chips snack as an alternative to mitigate the economic impact of COVID 19 in a rural community in Puebla, Mexico
,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: FIRST (Food Improved by Research, Science & Technology). Chicago IL (virtual event). July 19-23, 2021 2021 Use of Hibiscus sabdariffa by-products to enhance the nutritional quality of pasta,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: FIRST (Food Improved by Research, Science & Technology). Chicago IL (virtual event). July 19-23, 2021 2021 Polyphenolic profile of orange wines,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: FIRST (Food Improved by Research, Science & Technology). Chicago IL (virtual event). July 19-23, 2021 2021 Development of a protein-rich pasta using amaranth flour and Spirulina platensis protein isolate,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: FIRST (Food Improved by Research, Science & Technology). Chicago IL (virtual event). July 19-23, 2021 2020 Péptidos bioactivos de alpiste y amaranto: efecto del tipo de enzima en la actividad biológica,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: 4to Congreso Internacional de Alimentos Funcionales y Nutracéuticos 2020 Elaboración de pasta utilizando subproductos de jamaica (Hibiscus sabdariffa L.),
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: 4to Congreso Internacional de Alimentos Funcionales y Nutracéuticos 2020 Fruit beers polyphenol content and antioxidant properties,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: IFT Annual Meeting. Chicago IL (virtual event). July 12, 2020. 2020 Use of biopolymers from renewable sources for protein emulsions development,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: IFT Annual Meeting. Chicago IL (virtual event). July 12, 2020. 2020 Orange wine, the comeback of an ancient wine style,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: IFT Annual Meeting. Chicago IL (virtual event). July 12, 2020. 2020 What is good in organic Apple cider vinegar with mother,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: IFT Annual Meeting. Chicago IL (virtual event). July 12, 2020. 2019 Efecto de la extracción de lípidos sobre la estructura y solubilidad de proteína aislada de Spirulina platensis. ,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: VI Congreso Internacional sobre Innovación y Tendencias en Procesamiento de Alimentos y XXI Congreso Nacional de Ciencia y Tecnología de Alimentos
Artículos de investigación
2022 Fermentation of algae to enhance their bioactive activity: A review,
Nombre de la revista: Algal Research, Volumen: 64, Número: 102684, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.algal.2022.102684,
ISSN: 22119264 2022 Study of the perception and the acceptability of mayonnaise ingredients among Mexican consumers and its global preference,
Nombre de la revista: Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica, Volumen: 26, Número: Supl.1, Páginas: , DOI: 10.14306/renhyd.26.S1.1620,
ISSN: 21731292, 21745145 2021 Use of Chaya (Cnidoscolous Chayamansa) Leaves for Nutritional Compounds Production for Human Consumption,
Nombre de la revista: Journal of the Mexican Chemical Society, Volumen: 65, Número: 1, Páginas: , DOI: http://dx.doi.org/10.29356/jmcs.v65i1.1433,
ISSN: 1870249X, 16659686 2021 A Comparative Study of Polyphenolic and Amino Acid Profiles of Commercial Fruit Beers,
Nombre de la revista: Journal of Food Composition and Analysis, Volumen: 100, Número: 103921, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.103921.,
ISSN: 8891575, 10960481 2021 Microencapsulation of Renealmia alpinia (Rottb.) Maas pulp
pigment and antioxidant compounds by spray-drying and its
incorporation in yogurt,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s13197-021-05121-5,
ISSN: 2021 Spirulina platensis Protein as Sustainable Ingredient for
Nutritional Food Products Development,
Nombre de la revista: Sustainability, Volumen: 13, Número: 6849, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.3390/su13126849,
ISSN: 20711050 2021 Digestibility and Bioaccessibility of Leaf Protein Concentrates
and their Impact on Children Gut Microbiota,
Nombre de la revista: Waste and Biomass Valorization, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s12649-021-01521-y,
ISSN: 18772641, 1877265X 2021 Insect protein concentrates from Mexican edible insects: Structural and
functional characterization,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 152, Número: 112267, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.112267,
ISSN: 2020 Effects of effluent from a hospital in Mexico on the embryionic development of zebrafish, Danio rerio,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 727, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.scitotenv.2020.138716,
ISSN:
Citas por otros autores
2020 22, 2019 25, 2018 25, 2017 21, |