Formación de recursos humanos, tesis dirigidas
2021 Control del Deterioro Fúngico en Frutas Frescas, Combinando Aceites Esenciales en Fase Vapor con Envasado Activo, 2020 Evaluación de la actividad antibacteriana, citotóxica y anti-inflamatoria de los sobrenadantes de cepas de bacterias ácido lácticas en sistemas modelo y alimentos, 2018 Efecto de la adición de carboximetilcelulosa en algunas propiedades fisicoquímicas y atributos sensoriales de queso crema, 2018 Estudio del Efecto de Aceite Esencial de Tomillo en Fase Vapor para Inhibir el Crecimiento de Mohos en Tortillas de Harina de Trigo ,
Congresos Nacionales
2022 Determinación de los coeficiente de difusividad de compuestos bioactivos en la osmodeshidratación de manzana con jugo de uva,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química A.C. (AMIDIQ). 2022 Evaluación de la actividad antimicrobiana y propiedades de transporte del aceite esencial de lippia mexicana (Aloysia citrodora). ,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química A.C. (AMIDIQ). 2021 ANÁLISIS DE LA TRANSFERENCIA DE MASA Y DE LAS CARACTERÍSTICAS DIMENSIONALES DE PASTA REHIDRATADA CON AGUA O SOLUCIONES DE CLORURO DE SODIO,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química A.C. (AMIDIQ) 2021 Modelación de un Proceso de Deshidratación Osmótica de Manzana Mediante un Observador de Luenberger,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: XLII Encuentro Nacional del AMIDIQ 2020 EVALUACIÓN DE CONDICIONES DE OPERACIÓN EN LA EXTRACCIÓN DE ACEITES ESENCIALES ASISTIDA POR MICROONDAS,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: AMIDIQ - XLI Encuentro Nacional 2019 lncidencia de diversas especies de mohos en frutos secos de venta a granel en mercados de Mexico.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Congreso de Inocuidad Alimentaria 2019. Asociación Mexicana para la Protección de los Alimentos (AMEPAL). 2018 Análisis del efecto de la adición de diferentes aceites esenciales sobre peliculas de quitosano utilizando espectroscopia FTIR. ,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XXXI. Encuentro Nacional de la AMIDIQ. San José del Cabo, BJS, México. 1 al 4 de Mayo de 2018 2018 Diseño y caracterización de un sistema modificado de microondas para operación continua.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XXXI. Encuentro Nacional de la AMIDIQ. San José del Cabo, BJS, México. 1 al 4 de Mayo de 2018 2018 NUEVOS RETOS EN EL PROCESAMIENTO Y CONSERVACIÓN DE ALIMENTOS,
Tipo de participación: Conferencista Invitado Presencial
Nombre del congreso: 2ª. JORNADA DE INGENIERIA EN ALIMENTOS. Universidad de la Cañada. 31 de Mayo de 2018
Congresos Internacionales
2022 Dynamic estimation of water and solutes diffusivity coefficient during vacuum-assisted osmodehydration of apple with grape juice.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Twitter Latin American Conference on Environmental and Chemical Process Systems Engineering 2022 Dynamic estimation of water and solutes diffusivity coefficient during vacuum-assisted osmodehydration of apple with grape juice. ,
Tipo de participación: Conferencista Invitado Virtual
Nombre del congreso: Twitter Latin American Conference on Environmental and Chemical Process Systems Engineering. 21 de julio de 2022. 2022 Optimization of the vacuum impregnation of beta-carotene in jicama with carrot juice,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18 2022 Modeling of mass transfer parameters during osmosonication of apple in grape concentrate,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18, 2022. 2022 Influence of NADES on the yield, chemical composition, and biological activities of essential oil from Aloysia citriodora leaves,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18, 2022 2022 Modeling the effectiveness of UV-LEDs for the microbial inactivation of Escherichia coli in model food systems,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18, 2022 2022 Prediction of perceived color changes (?E) of a natural colorant from Justicia spicigera by using probabilistic and Time-to-Fail models,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18, 2022 2022 Antifungal capacity of extracts from poolish-type sourdoughs fermented with Lb. plantarum against the growth of spoilage bread molds,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18, 2022 2022 Potential as Antimicrobial and Antifungal Agents of Cell-Free Supernatants of Lactic Acid Bacteria.,
Tipo de participación: Conferencista Invitado Presencial
Nombre del congreso: Latin Food 2022, November 16 to 18, 2022 2021 An Observer-Based Methodology for Estimating Effective Diffusion Coefficients during Osmodehydration of Apple Cubes,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: American Institute of Chemical Engineers, AiChe -2021. 2021 An Observer-Based Methodology for Estimating Effective Diffusion Coefficients during Osmodehydration of Apple Cubes,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2021 AIChE Annual Meeting 2020 Considerations of water activity in the control of microbial growth in food,
Tipo de participación: Conferencista Invitado Virtual
Nombre del congreso: e-Latin Food 2020 2020 Sensory evaluation of apple cubes (Granny Smith var.) impregnated with concentrated grape juice (Victoria var.) subjected to convection drying,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: e-Latin Foods - 2020 2020 Spend coffee ground agglomerations as size enlargement with future applications,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: e-Latin Foods - 2020 2020 Effect of temperature and salt concentration on quality parameters of spaghetti rehydrated: texture and color characteristics.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: e-Latin Foods - 2020 2020 Minimizing the Environmental Impact through Microwave-Assisted Extraction of Eucalyptus Globulus Essential Oil,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2020 Virtual AIChE Annual Meeting 2019 Influence of Chemical Structure of Compounds Present in Essential Oils on Their Antimicrobial Activity.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2nd Process System Engineering Workshop, Nuevo Vallarta, Mexico, January 2019 2018 **Ana C. Lorenzo-Leal, Enrique Palou, Aurelio López-Malo. 2018. Individual and Combined Antibacterial Activity of Essential Oils in Vapor Phase Against Pathogenic and Spoilage Bacteria. ,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting. Chicago, USA. July, 2018 2018 **Ana C. Lorenzo-Leal, Enrique Palou, Aurelio López-Malo. 2018. Vapor Phase Antibacterial Activity In Vitro and In Vivo of Thyme (Thymus Vulgaris) Essential Oil Against Pathogenic Bacteria,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting. Chicago, USA. July, 2018 2018 Effect of Selected Extraction Conditions on the Viscosity of Chia Mucilage Solutions.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting. Chicago, USA. July, 2018 2018 Inhibition of Indigenous Aspergillus Niger and Penicillium Expansum in Corn Tortillas by Gaseous Exposure to Thyme (Thymus Vulgaris) Essential Oil. ,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: Institute of Food Technologists (IFT) Annual Meeting. Chicago, USA. July, 2018 2018 Bioconservadores como alternativas para asegurar la inocuidad de alimentos,
Tipo de participación: Conferencista Invitado Presencial
Nombre del congreso: . Sexto Simposio Latinoamericano y Tercer Simposio Argentino de Inocuidad Alimentaria. Buenos Aires, Argentina 2018 Microbiología Predictiva,
Tipo de participación: Conferencista Invitado Presencial
Nombre del congreso: Primera Jornada Científica Internacional de la Escuela de Microbiología. Tegucigalpa, Honduras 2018 Influence of Chemical Structure of Compounds Present in Essential Oils on Their Antimicrobial Activity,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2018 AIChE Annual Meeting
Artículos de investigación
2022 Modeling mass transfer during osmodehydration of apple cubes with sucrose or apple juice concentrate solutions: equilibrium estimation, diffusion model, and state observer-based approach,
Nombre de la revista: Journal of Food Process Engineering, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1111/jfpe.14125,
ISSN: 1458876, 17454530 2022 Advances in radio frequency pasteurisation equipment for liquid foods: a review. International Journal of Food Science and Technology,
Nombre de la revista: International Journal of Food Science and Technology, Volumen: 57, Número: , Páginas: , DOI: 10.1111/ijfs.15662,
ISSN: 9505423, 13652621 2022 Effect of supercritical carbon dioxide on physicochemical and techno-functional properties of amaranth flour,
Nombre de la revista: Chemical Engineering and Processing,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.cep.2022.109031,
ISSN: 02552701 2022 Application of thermo-ultrasonic treatments for the inactivation of osmotolerant yeasts suspended in media with reduced water activity,
Nombre de la revista: Chemical Engineering and Processing,, Volumen: 179, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.cep.2022.109094,
ISSN: 0255-2701 2022 An overview of mathematical modeling for conventional and intensified processes for extracting essential oils,
Nombre de la revista: Chemical Engineering and Processing,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.cep.2022.109032,
ISSN: 0255-2701 2022 Dynamic performance of optimized microwave assisted extraction to obtain Eucalyptus essential oil: Energy requirements and environmental impact,
Nombre de la revista: International Journal of Food Engineering, Volumen: 18, Número: 2, Páginas: , DOI: 10.1515/ijfe-2021-0102,
ISSN: 15563758 2022 The impacts of antimicrobial and antifungal activity of cell-free supernatants from lactic acid bacteria in-vitro and foods,
Nombre de la revista: Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, Volumen: 21, Número: 1, Páginas: , DOI: 10.1111/1541-4337.12872,
ISSN: 15414337 2022 Sensory evaluation of apple cubes (Granny Smith var.) impregnated with concentrated grape juice (Victoria var.) subjected to convection drying,
Nombre de la revista: Revista Internacional de Investigación e Innovación Tecnológica,, Volumen: 9, Número: 54, Páginas: , DOI: ,
ISSN: 20079753 2022 Spray dried lactobacilli maintain viability and feruloyl esterase activity during prolonged storage and under gastrointestinal tract conditions,
Nombre de la revista: Journal of Food Science and Technology, Volumen: 59, Número: 3, Páginas: , DOI: 10.1007/s13197-021-05125-1,
ISSN: 221155, 9758402 2022 Wheat-based fried snacks shelf-life prediction using kinetic, probabilistic, and time-to-fail models,
Nombre de la revista: Journal of Food Processing and Preservation, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1111/jfpp.16548,
ISSN: 1458892, 17454549 2022 Vacuum pressure impregnation on apples with grape juice concentrate: effects of pressure, processing time, and juice concentration,
Nombre de la revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volumen: 77, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.ifset.2022.102981,
ISSN: 14668564 2022 Insights on the effectiveness of pneumatic and ultrasonic atomization in combination with UVC light during fruit juices processing,
Nombre de la revista: Journal of Food Science and Technology, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1007/s13197-022-05468-3,
ISSN: 221155, 9758402 2022 Fungal inactivation on Mexican corn tortillas by means of thyme essential oil in vapor-phase,
Nombre de la revista: Current Research in Food Science, Volumen: 5, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.crfs.2022.03.010.,
ISSN: 26659271 2022 Hernández-Figueroa RH, Mani-López E, López-Malo A. 2022. Antifungal Capacity of Poolish-Type Sourdough Supplemented with Lactiplantibacillus plantarum and Its Aqueous Extracts In Vitro and Bread,
Nombre de la revista: Antibiotics, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.3390/antibiotics11121813. ISSN: 2079-6382.,
ISSN: 20796382 2022 Márquez Jiménez J.A., López Malo A., Córdova Lozano F., Flores-Cervantes D.X. 2022. Photochemical and photocatalytic transformation of sodium benzoate by means of UV light and supported TiO2. ,
Nombre de la revista: Journal of Engineering Research, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.22533/at.ed.3172152220071,
ISSN: 17266009, 17266742 2022 Modeling mass transfer during osmodehydration of apple cubes with sucrose or apple juice concentrate solutions: Equilibrium estimation, diffusion model, and state observer-based approach,
Nombre de la revista: Journal of Food Process Engineering, Volumen: 45, Número: 10, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpe.14125,
ISSN: 1458876, 17454530 2022 Photochemical and photocatalytic transformation of sodium benzoate by means of UV light and supported TiO2.,
Nombre de la revista: Journal of Engineering Research,, Volumen: 2, Número: 15, Páginas: , DOI: 10.22533/at.ed.3172152220071,
ISSN: 2764-1317 2021 Plant-Based Milk Alternatives: Types, Processes, Benefits, and Characteristics,
Nombre de la revista: Food Reviews International, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: http://dx.doi.org/10.1080/87559129.2021.1952421,
ISSN: 87559129, 15256103 2021 Developments and Advances of High Intensity Pulsed Light and its Combination with Other Treatments for Microbial Inactivation in Food Products,
Nombre de la revista: Food Engineering Reviews, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s12393-021-09280-1,
ISSN: 18667910, 18667929 2021 Legume proteins, peptides, water extracts, and crude protein extracts as antifungals for food applications,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2021.03.035,
ISSN: 2021 Stability of oregano essential oil encapsulated in double (wow) emulsions prepared with mechanical or high-pressure homogenization and its effect in Aspergillus niger inhibition,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15104,
ISSN: 2021 Performance of combined technologies for the inactivation of Saccharomyces cerevisiae and Escherichia coli in pomegranate juice: The effects of a continuous-flow UV-Microwave system,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: ,
ISSN: 2021 A review of the methods used to determine the target site or the mechanism of action of essential oils and their components against fungi,
Nombre de la revista: SN Applied Sciences,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s42452-020-04102-1,
ISSN: 2523-3971 2021 Effect of imidazolium ionic liquids as microwave absorption media for the intensification of microwave-assisted extraction of Citrus sinensis peel essential oils,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cep.2020.108277,
ISSN: 2021 Mass Transfer during Osmotic Dehydration of Fruits and Vegetables: Process Factors and Non-Thermal Methods,
Nombre de la revista: Food Engineering Reviews, Volumen: 13, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s12393-020-09276-3,
ISSN: 18667910, 18667929 2020 Encapsulation of oregano essential oil (Origanum vulgare) by complex coacervation between gelatin and chia mucilage and its properties after spray drying,
Nombre de la revista: Food Hydrocolloids, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106077,
ISSN: 0268005X 2020 Essential oils microemulsions prepared with high-frequency ultrasound: physical properties and antimicrobial activity,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04449-8,
ISSN: 2020 Antimicrobial Activity and Storage Stability of Cell-free Supernatants from Lactic Acid Bacteria and their Applications with Fresh Beef,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2020.107286,
ISSN: 2020 Modelling release mechanisms of cinnamon (Cinnamomum zeylanicum) essential oil encapsulated in alginate beads during vapor-phase application,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110024,
ISSN: 2020 Postharvest heat treatments to inhibit Penicillium digitatum growth and maintain quality of Mandarin (Citrus reticulata blanco),
Nombre de la revista: Heliyon, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2020.e03166,
ISSN: 24058440 2020 Antimicrobial activity of protein-containing fractions isolated from Lactobacillus plantarum NRRL B-4496 culture,
Nombre de la revista: Brazilian Journal of Microbiology, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s42770-020-00266-5,
ISSN: 15178382 2020 Modelling the combined effect of pH, protein content, and Mexican oregano essential oil against food spoilage molds,
Nombre de la revista: Frontiers in Sustainable Food Systems,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.3389/fsufs.2020.00034,
ISSN: 2571-581X 2020 **Essential oils in vapor phase as alternative antimicrobials: A review,
Nombre de la revista: Critical Reviews in Food Science and Nutrition, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1080/10408398.2019.1586641,
ISSN: 10408398, 15497852 2020 Modeling Salmonella (S. Typhimurium ATCC14028, ATCC 13311, S. Typhi ATCC 19430, and S. enterica) and Listeria (L. monocytogenes Scott A, ATCC 7644, and CDBB-B-1426) cocktails’ survival under the effects of pH, protein, and essential oil concentration,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.14718,
ISSN: 2019 **Cinnamaldehyde-loaded chitosan nanoparticles: characterization and antimicrobial activity,
Nombre de la revista: Biointerface Research in Applied Chemistry, Volumen: 9, Número: 4, Páginas: , DOI: 10.33263/BRIAC94.060065,
ISSN: 20695837 2019 Antimicrobial activity and physicochemical characterization of oregano, thyme and clove leave essential oils, nonencapsulated and nanoencapsulated, using emulsification,
Nombre de la revista: Applied Food Biotechnology, Volumen: 6, Número: 4, Páginas: , DOI: 10.22037/afb.v6i4.25541,
ISSN: 23455357, 24234214 2019 Physicochemical characteristics of chia seed (Salvia hispanica) protein hydrolysates produced using ultrasonication followed by microwave-assisted hydrolysis,
Nombre de la revista: Food Hydrocolloids, Volumen: 97, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.foodhyd.2019.105187,
ISSN: 0268005X 2019 **Studying microwave assisted extraction of Laurus nobilis essential oil,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 84, Número: 6, Páginas: , DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2018.11.007,
ISSN: 2019 Complex Coacervation between Gelatin and Chia Mucilage as an Alternative of Encapsulating Agents,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 84, Número: 6, Páginas: , DOI: 10.1111/1750-3841.14605,
ISSN: 2019 Antimicrobial activity of nanoemulsions of cinnamon, rosemary, and oregano essential oils on fresh celery,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 112, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.lwt.2019.06.014,
ISSN: 2019 **Antimicrobial, cytotoxic, and anti-inflammatory activities of Pimenta dioica and Rosmarinus officinalis essential oils,
Nombre de la revista: BioMed Research International, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: 10.1155/2019/1639726,
ISSN: 23146133, 23146141 2019 **High Intensity Light Pulses to Inactivate Salmonella Typhimurium on Mexican Chia (Salvia hispanica L.) Seeds,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 82, Número: 8, Páginas: , DOI: 10.4315/0362-028X.JFP-18-577,
ISSN: 2019 **Growth and viability of Lactobacillus acidophilus NRRL B-4495, L. casei NRRL B-1922 and L. plantarum NRRL B-4496 in milk supplemented with cysteine, ascorbic acid and tocopherols,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 97, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.idairyj.2019.05.003,
ISSN: 2019 Antimicrobial activity of Mexican oregano (Lippia berlandieri), thyme (Thymus vulgaris), and mustard (Brassica nigra) essential oils in gaseous phase,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 131, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.indcrop.2019.01.036,
ISSN: 2019 **Stability of palm olein with or without antioxidants during industrial continuous deep-fat frying of wheat snacks,
Nombre de la revista: Journal of Oil Palm Research, Volumen: 31, Número: 2, Páginas: , DOI: 10.21894/jopr.2019.0017,
ISSN: 15112780 2019 **Characterization and effectiveness of short-wave ultraviolet irradiation reactors operating in continuous recirculation mode to inactivate Saccharomyces cerevisiae in grape juice,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 241, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2018.08.011,
ISSN: 2019 Microencapsulated feruloyl esterase producing lactobacilli ameliorate lipid profiles and glycaemia in high fat diet-induced obese mice,
Nombre de la revista: Beneficial microbes, Volumen: 10, Número: 2, Páginas: , DOI: 10.3920/BM2018.0025,
ISSN: 18762883, 18762891 2019 **Effects of alginate-glycerol-citric acid concentrations on selected physical, mechanical, and barrier properties of papaya pureebased edible films and coatings, as evaluated by response surface methodology,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 101, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.lwt.2018.11.005,
ISSN: 2019 **Evaluation of the efficiency of allspice, thyme and rosemary essential oils on two foodborne pathogens in in-vitro and on alfalfa seeds, and their effect on sensory characteristics of the sprouts,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 295, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2019.02.008,
ISSN: 2019 Algunos factores de riesgo para listerosis asociados con carnes frías,
Nombre de la revista: Entorno UDLAP,, Volumen: , Número: 7, Páginas: , DOI: https://entorno.udlap.mx/factores-de-riesgo-para-listerosis/,
ISSN: 2494-0147 2019 Studying microwave assisted extraction of Laurus nobilis essential oil: Static and dynamic modeling.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 247, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.11.007,
ISSN: 2019 Stability of Palm Olein with or without antioxidants during industrial Continuous Deep-fat frying of Wheat Snacks. ,
Nombre de la revista: Journal of Oil Palm Research, Volumen: 31, Número: 2, Páginas: , DOI: 10.21894/jopr.2019.0017,
ISSN: 15112780 2019 Antimicrobial, cytotoxic, and anti-inflammatory activities of Pimenta dioica and Rosmarinus officinalis essential oils.,
Nombre de la revista: BioMed Research International, Volumen: 2019, Número: , Páginas: , DOI: 10.115520191639726,
ISSN: 23146133, 23146141 2019 Characterization and effectiveness of short-wave ultraviolet irradiation reactors operating in continuous recirculation mode to inactivate Saccharomyces cerevisiae in grape juice.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 241, Número: , Páginas: , DOI: ,
ISSN: 2019 Effects of alginate-glycerol-citric acid concentrations on selected physical, mechanical, and barrier properties of papaya puree-based edible films and coatings, as evaluated by response surface methodology.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 101, Número: , Páginas: , DOI: ,
ISSN: 2019 Cinnamaldehyde-loaded chitosan nanoparticles: characterization and antimicrobial activity.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 9, Número: 4, Páginas: , DOI: 10.33263/BRIAC94.060065,
ISSN: 2018 Effect of pH and Mexican Oregano (Lippia berlandieri Schauer) Essential Oil Added to Carboxymethyl Cellulose and Starch Edible Films on Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 2018, Número: , Páginas: , DOI: 10.1155/2018/1659394,
ISSN: 2018 Modeling phase separation and droplet size of WO emulsions with oregano essential oil as a function of its formulation and homogenization conditions,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 39, Número: 2018, Páginas: , DOI: 10.108001932691.2017.1382370,
ISSN: 2018 Effect of Short Wave Ultraviolet Radiation on Selected Properties of Edible Films Formulated with Pomegranate Juice and Chitosan. ,
Nombre de la revista: Revista Mexicana de Ingeniera Quimica, Volumen: 17, Número: 1, Páginas: , DOI: 10.24275/uam/izt/dcbi/revmexingquim/2018v17n1/Lopez,
ISSN: 16652738 2018 Penicillium expansum Inhibition on Bread by Lemongrass Essential Oil in Vapor Phase,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 81, Número: 3, Páginas: , DOI: 10.4315/0362-028X.JFP-17-315,
ISSN: 2018 Vapor phase antibacterial effect of rosemary (Rosmarinus officinalis) essential oil and its major component at selected pH’s and temperatures.,
Nombre de la revista: Entorno UDLAP,, Volumen: 1, Número: 5, Páginas: , DOI: ,
ISSN: 2594-0147 2018 Actividad antibacteriana de bacterias ácido lácticas,
Nombre de la revista: Entorno UDLAP,, Volumen: 1, Número: 5, Páginas: , DOI: ,
ISSN: 2594-0147
Libros Editorial Internacional
2022 Research and Technological Advances in Food Science,
ISBN: 9780128243 2022 Research and Technological Advances in Food Science,
ISBN: 9780128243 2021 Developing Sustainability Competences Through Pedagogical Approaches. Strategies for Sustainability,
ISBN: 9783030649 2020 Advances in Food Bioproducts and Bioprocessing Technologies,
ISBN: 9781138544 2020 Nanoengineering in the Beverage Industry,
ISBN: 9780128166772 2020 Technology, Science and Culture. A Global Vision, Volume II.,
ISBN: 9781789843064 2019 Preservatives for the Beverage Industry. ,
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Citas por otros autores
2022 44, 2020 39, 2018 31, |