Formación de recursos humanos, tesis dirigidas
2022 Comparación entre la atomización neumática y la atomización ultrasónica para la inactivación de microoganismos en jugos de frutas , 2021 Modelación de la transferencia de calor en un sistema de extracción de aceites esenciales asistida por microondas , 2021 Design of distillation systems assisted with ionic liquids, 2021 Synthesis and Characterization of UiO-66, UiO-66-NH2 and UiO-67 Metal Organic Frameworks ,
Congresos Nacionales
2023 MODELACIÓN DE LAS CINÉTICAS DE SECADO POR LIOFILIZACIÓN DE MANZANA FRESCA E IMPREGNADA CON JUGO CONCENTRADO DE ZANAHORIA,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIV Encuentro Nacional de la AMIDIQ 2023 Evaluación de la efectividad del tratamiento mediante luz pulsada para pasteurización de alimentos líquidos,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIV Encuentro Nacional de la AMIDIQ 2023 APLICACIÓN DE LUZ UVC PARA LA INOCUIDAD DE SEMILLAS PARA GERMINADOS,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIV Encuentro Nacional de la AMIDIQ 2023 Actividad antimicrobiana de pellets elaborados a partir de celulosa de bagazo de caña adicionados con aceite de clavo,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIV Encuentro Nacional de la AMIDIQ 2022 DETERMINACIÓN DE LOS COEFICIENTE DE DIFUSIVIDAD DE COMPUESTOS BIOACTIVOS EN LA OSMODESHIDRATACIÓN DE MANZANA CON JUGO DE UVA,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2022 MODELOS MATEMÁTICOS PARA LA INACTIVACIÓN DE FLORA NATIVA DE SEMILLAS POR PULSOS DE LUZ DE ALTA INTENSIDAD,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2022 EVALUACIÓN DE LA ACTIVIDAD ANTIMICROBIANA Y PROPIEDADES DE TRANSPORTE DEL ACEITE ESENCIAL DE LIPPIA MEXICANA (Aloysia citrodora),
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2022 Mujeres Latinoamericanas Investigadoras en Ingeniería Química y sus historias narradas desde el género,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: VI Encuentro de Discusión y Análisis de Estrategias de Intervención a la Violencia por Motivos de Género en las Instituciones de Educación Superior 2022 XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química: "La ingeniería química, la sostenibilidad y la economía circular",
Tipo de participación: Organizador
Nombre del congreso: XLIII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2021 MODELACIÓN DINÁMICA DE UN PROCESO DE DESHIDRATACIÓN OSMÓTICA DE MANZANA MEDIANTE UN OBSERVADOR DE LUENBERGER ,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: XLII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2021 ANÁLISIS DE LA TRANSFERENCIA DE MASA Y DE LAS CARACTERÍSTICAS DIMENSIONALES DE PASTA REHIDRATADA CON AGUA O SOLUCIONES DE
CLORURO DE SODIO
,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2021 DISEÑO DE UN PROCESO FLEXIBLE PARA LA PRODUCCIÓN DE BIODIÉSEL A PARTIR DE MATERIA PRIMA VARIABLE
,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLII Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2020 EFECTO DE LA COMPOSICIÓN DE LOS GASES DE COMBUSTIÓN EN EL DISEÑO DE UNA PLANTA DE CAPTURA DE CO2,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: XLI Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2020 ELABORACIÓN DE PULQUE EN POLVO POR MEDIO DE SECADO POR ASPERSIÓN UTILIZANDO DOS AGENTES ACARREADORES,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: XLI Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2020 EVALUACIÓN DE CONDICIONES DE OPERACIÓN EN LA EXTRACCION ACEITES
ESENCIALES ASISTIDA POR MICRONDAS,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XLI Encuentro Nacional de la Academia Mexicana de Investigación y Docencia en Ingeniería Química 2019 González-Pérez, J.E., Jiménez-González, O., Reyes-Jurado, F., Ramírez-Corona, N.Diseño de mezclas con extractos acuosos de plantas para la inhibición de Samonella Typhi, ,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: XL Encuentro Nacional de la AMIDIQ. Huatulco, Oax., México, Mayo 2019
Congresos Internacionales
2023 Dynamic modeling of the process of osmosonication and osmodehydration of apples using linear time-invariant system,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2023 Twitter Latin American Conference on Environmental and Chemical Process Systems Engineering # 2022 Plantwide control strategy for a biodiesel production process from Jatropha curcas oil with variable composition,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 32nd European Symposium on Computer Aided Process Engineering 2022 Dynamic estimation of water and solutes diffusivity coefficient during vacuum-assited osmodehydration of apple with grape juice,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2022 Twitter Latin American Conference on Environmental and Chemical Process Systems Engineering 2022 Design of Sustainable Processes for CO2 Capture
,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: 32 European Symposium on Computer Aided Process Engineering 2021 An observer-based methodology for estimating effective diffusion coefficients during osmodehydration of apple cubes,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2021 AIChE Annual Meeting 2021 Integration of CO2 capture to power plants: the effect of fuel and gas composition in process configuration,
Tipo de participación: Ponencia Oral
Nombre del congreso: 31st European Symposium on Computer Aided Process Engineering 2021 An Observer-Based Methodology for Estimating Effective Diffusion Coefficients during Osmodehydration of Apple Cubes,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2021 AIChE Annual Meeting 2020 Effect of Flue Gas Composition on the Design of a CO2 Capture Plant,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 30th European Symposium on Computer Aided Process Engineering 2020 Minimizing the Environmental Impact through Microwave-Assisted Extraction of Eucalyptus Globulus Essential Oil,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2020 Virtual AIChE Annual Meeting 2019 Influence of Chemical Structure of Compounds Present in Essential Oils on Their Antimicrobial Activity.,
Tipo de participación: Cartel
Nombre del congreso: 2nd Process System Engineering Workshop, Nuevo Vallarta, Mexico, January 2019
Artículos de investigación
2024 Enhancing the extraction of essential oil from Mexican lippia (Aloysia citriodora) leaves obtained by hydro-distillation aided by natural deep eutectic solvents (NADES),
Nombre de la revista: Chemical Engineering and Processing-Process Intensification,, Volumen: 195, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cep.2023.109623,
ISSN: 1873-3204 2024 Modeling non-isothermal pathogen inactivation during liquid
foods processing by pulsed light technology,
Nombre de la revista: Journal of Food Process Engineering, Volumen: 1, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpe.14521,
ISSN: 1458876, 17454530 2024 Latilactobacillus sakei as a starter culture to ferment pepper fruits,
Nombre de la revista: Food and Humanity,, Volumen: 1, Número: 2, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.foohum.2024.100233,
ISSN: 2949-8244 2024 Development of Antifungal Packaging From Low-Density Polyethylene With Essential Oil of Oregano and Potassium Sorbate,
Nombre de la revista: Packaging Technology and Science.,, Volumen: 1, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1002/pts.2813,
ISSN: 1099-1522 2024 Effect of combining ultrasound and UVC treatments for processing orange juice and mango nectar on their microbiological, physicochemical, and sensory characteristics,
Nombre de la revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2024.103686,
ISSN: 14668564 2024 Mycobiota of dried fruits from different regions of Mexico,
Nombre de la revista: Scientia Fungorum,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.33885/sf.2023.54.1428,
ISSN: 2594-1321 2024 UVC light influence on the sanitization of alfalfa (Medicago sativa), wheat (Triticum aestivum) and chia (Salvia hispanica) seeds, sprout germination and antioxidant properties,
Nombre de la revista: Postharvest Biology and Technology,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.postharvbio.2024.112958,
ISSN: 1873-2356 2024 Sustainable Filters with Antimicrobial Action from Sugarcane
Bagasse: A Novel Waste Utilization Approach,
Nombre de la revista: Waste,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.3390/waste2010007,
ISSN: 2813-0391 2023 Advances in probiotic incorporation into cereal-based baked foods:
Strategies, viability, and effects–A review,
Nombre de la revista: Applied Food Research,, Volumen: 3, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.afres.2023.100330 ,
ISSN: 2772-5022 2023 Evaluation of osmodehydration and vacuum-assisted osmodehydration as
pre-treatments during fruit drying process: The effect on drying rates,
effective water diffusion and changes in product quality,
Nombre de la revista: Journal of Engineering Research, Volumen: 1, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jer.2023.100153,
ISSN: 23071877, 23071885 2023 Osmosonication of apple in concentrated grape juice: Evaluation of mass
transfer rates and impregnation effectiveness,
Nombre de la revista: Journal of Food Engineering,, Volumen: 359, Número: 1, Páginas: , DOI: ,
ISSN: 1873-5770 2023 Performance of UV-LED and UV-C treatments for the inactivation of
Escherichia coli ATCC 25922 in food model solutions: Influence of optical
and physical sample characteristics,
Nombre de la revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volumen: 85, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103314,
ISSN: 14668564 2023 Relationship Between the Chemical Composition and Transport Properties with the Antimicrobial Activity of Essential Oil from Leaves of Mexican Lippia (Aloysia citriodora) Extracted by Hydro-Distillation,
Nombre de la revista: Biointerface Research in Applied Chemistry, Volumen: 13, Número: 6, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.33263/BRIAC136.560,
ISSN: 20695837 2023 Thermal and pH stability of Justicia spicigera (Mexican honeysuckle)
pigments: Application of mathematical probabilistic models to predict
pigments stability,
Nombre de la revista: Food Chemistry-Molecular Science,, Volumen: 6, Número: , Páginas: , DOI: https:doi.org10.1016j.fochms.2022.100158,
ISSN: 2666-5662 2023 Use of a Response Surface Methodology to optimise vacuum
impregnation of ß-carotene from Daucus carota in Pachyrhizus
erosus,
Nombre de la revista: Sustainable Food Technology,, Volumen: 1, Número: 1, Páginas: , DOI: 10.1039/D2FB00036A,
ISSN: 2023 Factors influencing droplet size in pneumatic and ultrasonic atomization and its application in food processing,
Nombre de la revista: Discover Food,, Volumen: 3, Número: 23, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s44187-023-00065-5,
ISSN: 2731-4286 2022 Dynamic performance of optimized microwave
assisted extraction to obtain Eucalyptus essential
oil: energy requirements and environmental
impact,
Nombre de la revista: International Journal of Food Process Engineering,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: doi.org/10.1515/ijfe-2021-0102,
ISSN: 1556-3758 2022 Implementing CO2capture process in power plants:Optimization procedure and environmental impact,
Nombre de la revista: Chemical Engineering Research and Design,, Volumen: 180, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cherd.2022.02.023,
ISSN: 0263-8762 2022 Vacuum pressure impregnation on apples with grape juice concentrate: effects of pressure, processing time, and juice concentration,
Nombre de la revista: Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volumen: 77, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2022.102981,
ISSN: 14668564 2022 Fungal inactivation on Mexican corn tortillas by means of thyme essential
oil in vapor-phase,
Nombre de la revista: Current Research in Food Science, Volumen: 5, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.crfs.2022.03.010,
ISSN: 26659271 2022 Wheat-based fried snacks shelf-life prediction using kinetic, probabilistic, and time-to-fail models,
Nombre de la revista: Journal of Food Processing and Preservation, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: DOI: 10.1111/jfpp.16548,
ISSN: 1458892, 17454549 2022 Insights on the effectiveness of pneumatic or ultrasonic atomization in combination with UVC light during fruit juices processing,
Nombre de la revista: Journal of Food Science and Technology, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s13197-022-05468-3,
ISSN: 221155, 9758402 2022 An overview of mathematical modeling for conventional and intensified
processes for extracting essential oils,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: 178 , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cep.2022.109032,
ISSN: 2022 Planwide control of a biodiesel production process with variable feedstock,
Nombre de la revista: Chemical Engineering Research and Design, Volumen: , Número: 185, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cherd.2022.07.037,
ISSN: 2638762, 17443563 2022 Modeling mass transfer during osmodehydration of apple
cubes with sucrose or apple juice concentrate solutions:
Equilibrium estimation, diffusion model, and state observerbased
approach,
Nombre de la revista: Journal of Food Process Engineering, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpe.14125,
ISSN: 1458876, 17454530 2022 Plantwide control strategy for a biodiesel production process from Jatropha curcas oil with variable composition,
Nombre de la revista: Computer Aided Chemical Engineering, Volumen: 51, Número: , Páginas: , DOI: doi.org10.1016b978-0-323-95879-0.50170-3,
ISSN: 15707946 2022 Application of thermo-ultrasonic treatments for the inactivation of
osmotolerant yeasts suspended in media with reduced water activity,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 1, Número: 179, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cep.2022.109094,
ISSN: 2022 Design of energy-efficient ionic liquid-based extractive distillation systems for ethanol dehydration including alternatives for ionic liquid recovery,
Nombre de la revista: Chemical Engineering Research and Design, Volumen: 1, Número: 188, Páginas: , DOI: https:doi.org10.1016j.cherd.2022.09.035,
ISSN: 2638762, 17443563 2022 Latin American women in chemical engineering: Challenges and
opportunities on process intensification in academia research,
Nombre de la revista: Chemical Engineering and Processing-Process Intensification,, Volumen: 1, Número: 181, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cep.2022.109161,
ISSN: 0255-2701 2022 Design of sustainable processes for CO2 capture,
Nombre de la revista: Computer Aided Chemical Engineering, Volumen: 51, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-95879-0.50136-3,
ISSN: 15707946 2022 Sustainability Assessment in the CO2 Capture Process: Multi-Objective Optimization,
Nombre de la revista: Chemical Engineering and Processing,, Volumen: 1, Número: 1, Páginas: , DOI: 10.1016/j.cep.2022.109207,
ISSN: 0255-2701 2022 Zirconium Based MOFs and Their Potential Use in Water Remediation: Current Achievements and Possibilities,
Nombre de la revista: Air, Soil and Water Research, Volumen: 15, Número: -, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1177/11786221221080183,
ISSN: 11786221 2022 Modeling mass transfer during osmodehydration of apple cubes with sucrose or apple juice concentrate solutions: Equilibrium estimation, diffusion model, and state observer-based approach,
Nombre de la revista: Journal of Food Process Engineering, Volumen: 45, Número: 10, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpe.14125,
ISSN: 1458876, 17454530 2022 Zirconium Based MOFs and Their Potential Use in Water Remediation: Current Achievements and Possibilities,
Nombre de la revista: Air, Soil and Water Research,, Volumen: , Número: 15, Páginas: , DOI: 10.1177/11786221221080183,
ISSN: 1178-6221 2021 Stability of oregano essential oil encapsulated in double (wow) emulsions prepared with mechanical or high-pressure homogenization and its effect in Aspergillus niger inhibition,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpp.15104,
ISSN: 2021 Effect of imidazolium ionic liquids as microwave absorption media for the intensification of microwave-assisted extraction of Citrus sinensis peel essential oils,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: 160, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cep.2020.108277,
ISSN: 2021 Mass Transfer During Osmotic Dehydration of Fruits and Vegetables:
Process Factors and Non-Thermal Methods,
Nombre de la revista: Food Engineering Reviews, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s12393-020-09276-3,
ISSN: 18667910, 18667929 2021 An index to account for safety and controllability during the design of a chemical process,
Nombre de la revista: Journal of Loss Prevention in the Process Industries,, Volumen: 70, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jlp.2021.104427,
ISSN: 0950-4230 2021 Developments and advances of high intensity pulsed light and its combination with other treatments for microbial inactivation in food product,
Nombre de la revista: Food Engineering Reviews, Volumen: 1, Número: , Páginas: , DOI: 10.1007/s12393-021-09280-1,
ISSN: 18667910, 18667929 2021 Integration of CO2 capture to power plants: the effect of fuel and gas composition in process configuration,
Nombre de la revista: Computer Aided Chemical Engineering, Volumen: 50, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-88506-5.50236-9,
ISSN: 15707946 2021 Effect of process variables on heating profiles and extraction mechanisms during hydrodistillation of eucalyptus essential oil,
Nombre de la revista: Heliyon, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: DOI:https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2021.e08234,
ISSN: 24058440 2020 Performance of combined technologies for the inactivation of Saccharomyces cerevisiae and Escherichia coli in pomegranate juice: The effects of a continuous-flow UV-Microwave system. ,
Nombre de la revista: Journal of Food Process Engineering, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1111/jfpe.13565,
ISSN: 1458876, 17454530 2020 Essential oils microemulsions prepared with high-frequency ultrasound: physical properties and antimicrobial activity. ,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 57, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04449-8,
ISSN: 2020 Encapsulation of oregano essential oil (Origanum vulgare) by complex coacervation between gelatin and chia mucilage and its properties after spray drying,
Nombre de la revista: Food Hydrocolloids, Volumen: 109, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106077,
ISSN: 0268005X 2020 Effect of Flue Gas Composition on the Design of a CO2 Capture Plant,
Nombre de la revista: Computer Aided Chemical Engineering,, Volumen: 48, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/B978-0-12-823377-1.50140-3,
ISSN: 1570-7946 2020 Modelling release mechanisms of cinnamon (Cinnamomum zeylanicum) essential oil encapsulated in alginate beads during vapor-phase application,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2020.110024 ,
ISSN: 2019 Effect of ionic liquids as entrainers on the dynamic behavior of ethanol-water extractive columns.,
Nombre de la revista: BMC Chemical Engineering,, Volumen: 1, Número: 1, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1186/s42480-019-0023-7,
ISSN: 2524-4175 2019 Characterization and effectiveness of short-wave ultraviolet irradiation reactors operating in continuous recirculation mode to inactivate Saccharomyces cerevisiae in grape juice,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 241, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.08.011 ,
ISSN: 2019 Complex Coacervation Between Gelatin and Chia Mucilage as an Alternative of Encapsulating Agents. ,
Nombre de la revista: ,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: doi: 10.1111/1750-3841.14605,
ISSN: 2019 Antimicrobial Activity and Physicochemical Characterization of Oregano, Thyme and Clove Leave Essential Oils, Nonencapsulated and Nanoencapsulated, Using Emulsification,
Nombre de la revista: Applied Food Biotechnology, Volumen: 6, Número: 4, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.22037/afb.v6i4.25541,
ISSN: 23455357, 24234214 2019 Antimicrobial activity of nanoemulsions of cinnamon, rosemary, and oregano essential oils on fresh celery,
Nombre de la revista: LTW,, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.06.014,
ISSN: 0023-6438 2019 Studying microwave assisted extraction of Laurus nobilis essential oil: Static and dynamic modeling.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 247, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.11.007,
ISSN: 2019 Stability of Palm Olein with or without antioxidants during industrial Continuous Deep-fat frying of Wheat Snacks. ,
Nombre de la revista: Journal of Oil Palm Research, Volumen: 31, Número: 2, Páginas: , DOI: 10.21894/jopr.2019.0017,
ISSN: 15112780 2019 Characterization and effectiveness of short-wave ultraviolet irradiation reactors operating in continuous recirculation mode to inactivate Saccharomyces cerevisiae in grape juice.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 241, Número: , Páginas: , DOI: ,
ISSN: 2019 Cinnamaldehyde-loaded chitosan nanoparticles: characterization and antimicrobial activity.,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 9, Número: 4, Páginas: , DOI: 10.33263/BRIAC94.060065,
ISSN: 2019 Antimicrobial activity and physicochemical characterization of oregano, thyme and clove leave essential oils, nonencapsulated and nanoencapsulated, using emulsification,
Nombre de la revista: Applied Food Biotechnology, Volumen: 6, Número: 4, Páginas: , DOI: 10.22037/afb.v6i4.25541,
ISSN: 23455357, 24234214 2019 **Studying microwave assisted extraction of Laurus nobilis essential oil,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 84, Número: 6, Páginas: , DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2018.11.007,
ISSN: 2019 Complex Coacervation between Gelatin and Chia Mucilage as an Alternative of Encapsulating Agents,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 84, Número: 6, Páginas: , DOI: 10.1111/1750-3841.14605,
ISSN: 2019 Antimicrobial activity of nanoemulsions of cinnamon, rosemary, and oregano essential oils on fresh celery,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 112, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.lwt.2019.06.014,
ISSN: 2019 **Characterization and effectiveness of short-wave ultraviolet irradiation reactors operating in continuous recirculation mode to inactivate Saccharomyces cerevisiae in grape juice,
Nombre de la revista: ,, Volumen: 241, Número: , Páginas: , DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2018.08.011,
ISSN:
Libros Editorial Internacional
2024 Contributions of Chemical Engineering to Sustainability,
ISBN: 9783031555 2024 Contributions of Chemical Engineering to Sustainability,
ISBN: 9783031555947 2024 Contributions of Chemical Engineering to Sustainability,
ISBN: 9783031555947 2022 Research and Technological Advances in Food Science,
ISBN: 9780128243 2022 Biofuels and Biorefining. Vol. 1. Current technologies for biomass conversion,
ISBN: 9780128241 2021 Developing Sustainability Competences Through Pedagogical Approaches,
ISBN: 978303064 2020 Advances in Carbon Management Technologies: Carbon Removal, Renewable and Nuclear Energy,
ISBN: 9780429243608 2020 Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications,
ISBN: 9781118768 2020 Nanoengineering in the Beverage Industry,
ISBN: 9780128166772 2019 Process Intensification: Design Methodologies ,
ISBN: 9783110596 2019 Water Activity in Foods: Fundamentals and Applications,
ISBN: 9781118768310 2019 N. Ramirez-Corona, A. Palacios (2019) Chapter 1. Generalities about process intensification in Process Intensification: Design Methodologies. Eds. F. I. Gomez-Castro, J.G. Segovia-Hernandez. De Gruyter. 338 pp. (pp. 1–14). Berlin, Boston: De Gruyter. https:doi.org10.15159783110596120-001,
ISBN: 9783110596076
Citas por otros autores
2023 15, 2022 14, 2021 11, 2020 9, |