Artículos de investigación
2023 Editorial overview: Sensory science and consumer perception 2023,
Nombre de la revista: Current Opinion in Food Science, Volumen: 53, Número: 101076, Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2023.101076,
ISSN: 22147993 2023 Using the free listing technique to study consumers’ representations of traditional gastronomy in Argentina,
Nombre de la revista: Journal of Ethnic Foods, Volumen: 10, Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1186/s42779-023-00166-7,
ISSN: 23526181 2023 Projective methods for the study of food consumer behavior: An updated short review of its uses, challenges, and potential applications,
Nombre de la revista: Current Opinion in Food Science, Volumen: , Número: , Páginas: , DOI: https://doi.org/10.1016/j.cofs.2023.101069,
ISSN: 22147993 2023 Motivos de consumo de vino de enoturistas del centro de México,
Nombre de la revista: REVISTA IBEROAMERICANA DE VITICULTURA, AGROINDUSTRIA Y RURALIDAD,, Volumen: 10, Número: 28, Páginas: , DOI: http://dx.doi.org/10.35588/rivar.v10i28.5377,
ISSN: 0719-4994
Libros Editorial Nacional
2023 Cafeterías sostenibles y alimentación soberana desde la responsabilidad social universitaria,
ISBN: 9786075992 |